“Geen to-do-lijstjes meer die me achtervolgen.

Ik ervaar nu meer energie dan ooit,

terwijl ik meer doe dan voor die tijd.”

Aanbod

Lichter leven? Hoe doe je dat?

Neem je je constant voor het ‘anders’ te gaan doen? En is de volgende uitspraak herkenbaar voor je?  “Vanaf maandag ga ik drie keer per week naar de sportschool, stop ik met roken, ga ik op tijd naar bed, ga ik minder tijd doorbrengen achter mijn computer en ga ik gezonder eten.”
Dan zal coaching van een gezonde leefstijl jou verder helpen.
In ongeveer 5 gesprekken kan je al heel veel bereiken.
Klik op Gezonde leefstijl→

Als je al langer worstelt met je gewicht en je hebt al allerlei diëten uitgeprobeerd, ben je flink afgevallen en vervolgens ook weer aangekomen, dan kan ik je helpen om een gezonde relatie met eten en je lichaam op te bouwen.
Hiervoor is het traject “Stop diëten en emotie-eten, geniet van lijf en voedzaam eten” heel geschikt. Dit kan zowel individueel als in groepsverband.
Klik op Afvallen zonder dieet→

Ben je als werkgever, leidinggevende of HRmanager op zoek naar een wat lichter leven voor jezelf en/of je werknemers  en wil je vitaliteit echt een vaste plek geven in het bedrijf?
Hiervoor bied ik diverse mogelijkheden. Ik start met een quickscan om te kijken wat de huidige en gewenste situatie is. Daarnaast heb ik een uitgebreid aanbod van workshops, trainingen en coaching.
Klik op Gezond bedrijf→

 

14.5 642 15