“Activiteiten afwisselen en omgekeerd plannen

zijn voor mij de gouden tips gebleken.

Ik presteer beter en haal nu het optimale uit mijn dag.”

Gezond bedrijf

Blije en gezonde werknemers zijn fitter en duurzaam inzetbaar en verzuimen minder. Dat geeft de organisatie een goed imago en zorgt voor betere resultaten. Kortom: een win-win situatie. Het klinkt als een open deur en dat is het ook: als medewerkers lekker in hun vel zitten, het privé goed gaat en ze zich gezond en energiek voelen, dan voelen ze zich ook goed op hun werk. Hoe belangrijk technologie ook geworden is, succes en voldoening komen pas als de medewerkers doen waar ze goed in zijn. Daarvoor moeten ze geestelijk en lichamelijk fit zijn. 

Visiom/FitzMe/Charly Green

Als leefstijlcoach werk ik voor Visiom. Dit is een organisatie met een sterk landelijk team van ongeveer 30 trainers/coaches op hbo-niveau met een goed doordacht trainings- en coachingsprogramma. Samen met mijn collega’s geef ik workshops en begeleiding om de vitaliteit van de medewerkers en de organisatie te versterken.

Voor medewerkers en managers

Een werknemer die verder wil bouwen aan gezonde gewoontes, kan ik persoonlijk begeleiden. Ik ga aan de slag met leefstijlthema's en de meest voorkomende gezondheidsknelpunten, zoals overgewicht, energiegebrek, niet fit zijn, ongezond eten, slecht slapen en stress. Ook managers bied ik specifieke diensten aan. Als manager moet je immers de vitaliteit van je medewerkers faciliteren én het goede voorbeeld geven, terwijl je vaak onder hoge druk staat.

Praktische en actieve aanpak met concrete opdrachten

Mensen krijgen niet voor de zoveelste keer een berg theorie over 'hoe het moet'. Ze leren op een andere manier na te denken, zodat ze vanzelf weten wat goed voor ze is. Vervolgens zetten ze hun inzichten om in concrete, haalbare acties en gaan ze aan de slag. We werken met een wetenschappelijk onderbouwde methodiek van drie lagen:

 • concrete informatie over voeding, bewegen, slapen en ontspannen
 • vertaling naar de dagelijkse praktijk
 • opbouw inzichten en training vaardigheden die nodig zijn om de gekozen gezonde gewoontes vol te houden.

Voorbeelden van workshops en coachingstrajecten

 • Bewegen integreren op de werkvloer
 • Werk-privébalans
 • Slaap en ontspanning
 • Gezonde voeding
 • Vitaal 50+
 • Werken in ploegendiensten in combinatie met gezonde voeding en goed slapen
 • Stoppen met roken
 • Mindfulness.
  Voor meer info kun je contact met me opnemen of verder lezen op de website van Visiom

Opdrachtgevers

De afgelopen jaren heb ik opdrachten gedaan bij Amsta, Arkin GGZ Amsterdam, Roads, DFZS (De Forensische Zorrgspecialisten), HVO/Querido, PC Uitvaart, Vivat, Samsung, Mediamarkt, ENCI beton, PostNL, Centerparcs, SPA, Siemens, TNT, Haan bezinestations, IBN, Eriks, Cisco, Brunel, Liberty Global, Action, Politie Bergen en Den Hartogh.

Visiom werkt voor Pon, de gemeente Purmerend, TenneT, IKEA, Brabant Water, De Hurks Groep, Sogeti, Mars, Waterschap Rivierenland, Delta Loyd, Douwe Egberts, Capgemini, Teleperformance, Groene Kruis, Martens en vele andere organisaties.

21.5 679 15