“Met aandacht eten zorgt

voor meer genieten en minder snoepen,

langzaam zonder te diëten val ik af.”

leefstijlcoach!? Uuuhhh? Wat doe jij dan precies?

Je kunt tegenwoordig geen krant of tijdschrift meer openslaan of je leest over een gezonde leefstijl.
En ja daar zijn ook coaches voor die je daarbij kunnen helpen. Maar wat moet je je in vredesnaam voorstellen bij een gezonde leefstijl? En wat voor "klachten" moet je hebben om daarvoor coaching te vragen?

Onlangs ben ik geïnterviewd door een journaliste van Psycholigie Magazine. Het artikel hierover lees je op het online platfom Coachfinder. Hopelijk krijg je daardoor een goed idee over wat mijn werk inhoudt. https://www.coachfinder.nl/leefstijlcoach/

En mocht je na het lezen hiervan het idee hebben dat ik jou daarbij kan helpen, vraag dan een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek aan van 30 minuten. Ga hiervoor naar de contactpagina.

 

 

Karen van den Brink

Ik weet zelf hoe het is om gestrest door het leven te gaan en juist geen balans te hebben. Ik was altijd hard aan het werk, snoepte te veel en ging te laat naar bed. Nee zeggen kon ik niet en ik had altijd het gevoel dat ik tijd te kort had.

Door een verscheidenheid aan opleidingen en cursussen gecombineerd met mijn eigen ervaringen kan ik mijn missie uitdragen en anderen ook coachen naar een gezonde en inspirerende leefstijl.

Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
31.9 985 25